Loading...
Salon kaupunki 11/20162017-02-09T13:19:25+00:00

Project Description

Salon kaupunki 11/2016

Perhekuntoutuskeskus Tuikkeen tilat ovat satavuotiaassa hirsirunkoisessa rakennuksessa. Rakennuksessa työskentelevä henkilöstö koki saavansa oireita sisäilmasta johtuen, mutta vuosien varrella tehdyistä monista rakenteellisista korjauksista huolimatta tilanne jatkui kutakuinkin samana. Työhuoneissa käytettiin ilmanpuhdistimia, joista ei kuitenkaan koettu olevan riittävää apua.

Claeris-käsittely pilotoitiin koko rakennuksen alakerrassa, jossa ovat aktiivisessa käytössä olevat toimisto-, neuvottelu- ja sosiaalitilat. Hankkeessa mukana ollut henkilöstö koki sisäilman laadun parantuneen, ilman muuttuneen raikkaammaksi ja ennen kaikkea oireilun vähentyneen huomattavasti. Hankekohde oli rakennuksen luonteen vuoksi varsin hankala, mutta onnistui hyvin.

Muita kohteitamme: